Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto på underverket kommer snart


Mitt lilla BUSPUSS, min nya LÄROMÄSTARE!







Mitt nyligen anlända änglabus, min söta FINDUS,

en underbar liten kattflicka, hon är min läromästare,

hon VET hur att leva, och bejaka glädjen, leken och lyckan!

Jag älskar henne som min egen dotter, nåja... nästan.


Jag har så mycket att lära mej och minnas från min egen

barndom; förtröstan, bejakande av livsglädjen, lekfullheten, etc, etc.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 00:06



Bookmark and Share


    glasa VIP
små kattflickor
mmm,
finns det någe underbarare

mmm,
mjuke

puss
duss
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP