Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet jag att du bara är en person som jag kände en gång

Banden klipptes av...
Du sa att jag alltid skulle vara
som en syster för dig
Ändå kände jag mig ensam
i ditt sällskap
Ändå fick du mig att nå botten
Nej,det gick inte längre
att andas i din närhet
Ja,nu vet jag att du bara är en person
som jag kände en gång
Ja,ibland dyker du upp i mina tankar
Minnen som är bittra och vackra på samma gång




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 10:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människor är ofta dubbelbottnade.
2012-07-02

  Harriette
Vacker....
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta