Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsenhet

Du kan bli beroende
av en viss sorts sorgsenhet
Det vemodiga blir vackert
på ett mörkt sätt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 10:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
A bittersweet symphony, som The Verve var inne på.
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta