Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har nog aldrig riktigt passat in

Jag har nog aldrig riktigt passat in
i deras mönstervärld
Nej,jag anses vara konstig
Ett freak att skämmas för
Någon att glömma bort

Men jag har kommit så långt
Jag är ändå stolt över min envishet
Den har räddat mig många gånger
Jag har funnit människor
som förstår min konstnärssjäl
De förstår att inte alla är pratglada
Jag vill bara öppna munnen
när jag har något vettigt att säga




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-02 11:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan relatera till detta och identifiera mig med det.
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta