Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner i ett hjärta skört

Det brinner i ett hjärta skört
Varmt och kallt blandas
i en elegant form
Dina ord är för alltid
inristade i det öppna sår
kärlekssorg kan orsaka

Kärleken kan göra så ont
och ändå vara vacker
Ja,så vacker att man inte
kan motstå..
trots att man borde veta bättre




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 11:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=h8VGQTtENSs

2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta