Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardofter

Sommardofter dröjer sig kvar över vår hud
Lyckan sprider sig i mitt inre
för kärleken kan aldrig slitas ifrån oss
Vi kommer att mötas igen på den andra sidan
Där är sommaren evig och tiden inte längre ett hinder
och vi kan drunkna i varandras blick
och upptäcka nya stigar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 17:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I himlen är det alltid sommar.
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta