Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ser dig för det du är

Han ser dig för det du är
men Han älskar dig ändå
Du behöver inte tro på Honom
men Han bryr sig
Han dog för oss
Han ser alla,även det lilla barnet
Ingen är Förlorad

Ego sum lux mundi

Ljuset segrar alltid i slutändan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 09:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man behöver tro på Honom om man vill komma till himlen.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta