Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite blues

Lite blues är bra för min själ
Kanske passar det vemodiga
min personlighet ibland?
Jag kan inte alltid ha ett leende
på mina läppar
Missförstå mig inte
Jag älskar livet!
Alla dess nyanser
Allting är inte svart
eller vitt
Det finns gråzoner




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-03 13:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
UK Subs första album heter "Another Kind of Blues". Sångaren - Charlie Harper - sjöng blues innan.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta