Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uråldrig stenmagi

uråldrig sten väntar på mig
den visar vägen fram till mystik
bilder som berättar om kärlek och tragik
hopp som blandas med fruktan
kan känna vibrationerna
något ropar mig till sig
vill berätta om mystikernas hemligheter




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-03 13:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Runor?
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta