Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av the Sweets låt!


Ballroom Blitz

Han bjöd mig till Ballroom Blitz
där en kvinna i röd klänning
skulle kunna få stället att brinna upp
Hon var het!Het!Het!
Alla dansade till groovy tunes




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-03 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Groovy Times (The Clash)

Ballroom Blitz är en toppklassiker med ett toppband.
Har du hört The Damneds version där Lemmy från Motörhead spelar bas?

http://www.youtube.com/watch?v=dJRGBWZLzSo

2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta