Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte någon som är dum i huvudet!

Jag är inte någon som är dum i huvudet
Jag vägrar att ta till mig deras hån
Jag vägrar att låta det ordet trycka ner mig
Nej,det är snarare de som saknar hjärnceller
som försöker krossa någon de inte ens vill lära känna
Människor är komplicerade och ändå så enkla
Dubbelbottnade...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-03 16:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hårt mot hårt är et som gäller.
2012-07-03

    ej medlem längre
men, Du, talar Du om Dig eller
andra?
skall man själv recensera/bestämma
vad andra skall få tycka?
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta