Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Socialministern - en förrädare!


MODERATERNA - det nya ARBETARPARTIET...




Åt dom som HAR ett arbete ska det satsas på,

i det avseendet är regeringen ett arbetarparti.

Men åt dom som INTE HAR; socialbidragsberoende,

A-kasse-beroende, sjukskrivna, sjukpensionärer och

vanliga pensionärer ska det INTE satsas; för dom räknas

inte som värdiga medborgare, och med i denna pragmatiska

och cyniska regering sitter KD; ett kristet parti som borde,

om dom levde som de lärde, verkligen bry sej om de

utsatta och svaga i samhället, det är så jag mår illa.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-03 20:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visst är han det, KD-Ledaren ! Sanna kristna har ju en humanistisk och fredlig samhällssyn, de skyddar ju flyktingar i många länder, t ex . Och när KD-ledaren lallar med i Reinfeldts smygkapitalistiska spektakel , där Big Fredrik slår på dem som redan ligger (dvs vi som har de LÄGSTA inkomsterna, utan jobb eller med taskiga pensioner och sjukbidrag) så framstår han ,klart och tydligt, som en nutidens Judas Iskariot !
2012-07-04

  marie-helene
Kd representerar inte Gud,
Det enda dem är inriktade
på är att upprätthålla en moral,
som försöker likna den kristna
tron..
Men även det har dem misslyckats
med.
2012-07-04

  Anders Nordlander VIP
Vad de heter är inte sanningen, vilken politik de genomför det är det jag går på. Det gäller alla partier! Upp till bevis!
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP