Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna skogar

Gröna skogar så långt ögonen kan se
Fågelkvitter är min musik idag
Lugn och ro utan vardagens stress
Inga bilar som tutar och luktar illa
Jag flyr till skogarna
Frisk luft och vilda djur
Här har jag det bra!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-04 15:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"A Forest" (The Cure)
"Vild i skogen" (Dr Zeke)

Naturen är Guds skapelse och har en lugnande inverkan.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta