Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfors

Han böjer sig ner... luktar på godhet och kärlek

Talar till, tilltalar...blomman han inte och aldrig ser

Så suger blomman natten till ett hav
där vatten blir stiljten som gungar i glittret
Smidigt o starkt med vilja motstår jag inte vatten

Ta vara på tiden...viskar vinden

Ta


vara





tiden...


den vackraste


du


det blommar nu

Vad är vackrare än svensk sommar med färgfyrverkeri,
det andra spraket har sin tid...
det gör ont..du gör ont
Jag förlåter och älskar för allt hör ihop i våra okända landområden

Jag äger i höggrad min orienterings förmåga på den vildvuxna ängen, likväl som på manhattans skyskrape topp. Ett tag kunde man tro att hon tappat den när hon dresserats likt en brevduva att flyga till än den ena än den andra platsen, Agent Buhuu Who...Singalong..

Alltid tillbaka till det tillförlitliga på lugna gatan vid havet, navet..
lärkorna sjunger...som du älskar henne som hon älskar dig som han åtrår hon som bara vill ha mig säg...vad ville du med mig...när jag vill ha dig. säg...lalalaaaa

Ditt Jaktrevir är utomordentligt vidsträckt, att sätta en sökare med din puls under mina fötter är för dig en trivial nödvändighet, dock är du uppsnappad...
Ive got you under my skin...

Åh..som du fröjder mig vackraste
En mörk röd blomma slokar utan vatten, när jag kom lyfte du av dig hatten, fallet gjorde mig evigt röd med topp av svart och botten av sol.

Du verkar så mycket...ansöker ej om anstånd
låser tystnaden i stumt avstånd emellan vikar som viker
drömmen i ett sött litet paket..
bara vi..ingen som vet.

Trollslända dö inte..

du är så vacker

när du lever

om så för idag...


Älskade


Ta


vara





tiden


om så bara för ett tag.





Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-05 13:09



Bookmark and Share


  MobergsOrd
Vacker!
2012-07-08

  cilax VIP
Oj, vältande, kör över mig. Det är mycket bra
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP