Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lestat ångrade alla de synder han begått

Lestat ångrade alla de synder han begått
som en av nattens varelser...
En Odöd som levde på pulserande röda droppar
En evighet blir lång
om man inte har någon att dela den med
Lestat provade på livet
som rockstjärna på 1980-talet
Då fick han kärlek och uppskattning
Något som värmde hans döda hjärterot




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-04 16:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem var det, tro?
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta