Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turkost hår

Turkost hår tror jag kan sprida glädje
Allt behöver ju inte vara så stelt
Nej,dra på smilbanden
och ta dig själv
på inte allt för stort allvar
Självinsikten visar dig
att allt inte behöver
vara skinande perfekt
Du duger som du är
trots alla brister och fel




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-04 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Roger Jönsson (rip)
anförde (: sa ´, typ)

- GU ´vad fånigt,
jag skall kasta rosa bomullstussar
påre.

/Så ungefär föll orden,
ifall man får tro
tre packade bögar,
som var kåta som fan..../
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta