Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är egentligen unika

Alla är egentligen unika
men vissa vågar inte
gå sin egen väg

Jag vill inte tillhöra en grå massa
som kör samma bil
Har likadana slipsar
och kostymer

Snart får man väl gå runt
i sopsäck för att kunna vara unik
Eller kanske flytta ut i skogen
som en eremit
vars enda sällskap
är de vilda djuren

Det är inget fel
att tänka annorlunda




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-04 18:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Watch out for the normal people! There's more of us than there's of you" (Boomtown Rats)

"You lookalikes, leave me alone. I don' t wanna look like you" (The Drones)
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta