Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktigt kaffe

gör bara en riktig.. böna.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-04 21:57



Bookmark and Share


    Pulvermos
Lurig liten sak detta.
Gillar den.
2012-07-05

  Nio
Riktigt Kaffe - bara genom att läsa det så känns det som att dricka en halv kopp.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP