Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika färger i mitt hår

Jag har haft olika färger i mitt hår
Svart lugg medan resten var rött
Det var 2005 och jag saknar den kombinationen
Kanske ska jag köra på det igen?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-05 10:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Såg en supersnygg rock'n'rolldrottning i dag som körde svart/rött (men förhoppningsvis bara i håret; jag hatar syndikalism).
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta