Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
änglar är ngt positivt i livet människa som djur som saker eller ngn kraft... änglar skall inte kunna skada dig på ngt sätt! men just här i denna text har det skett!


Vingklippt

Hur kunde du
Hur kunde en ängel krossa någon hjärta
Du flög din väg
det enda du lämnade kvar var
ett brustet hjärta och många smärtsamma minnen

För mig betyder ängel någon annat
en ängel har ej den kapacitet till att påverka negativt
men du lyckades

Men då sitter jag och funderar om du verkligen var en ängel
du kanske var en demon i en ängels skepnad
men vad vet jag
det enda jag vet är att du gjorde mig illa
du ströp mig när jag var i drömmarnasland

När jag ser dig igen skall jag vingklippa dig
du är inyte värd att kallas ängel
ja för nu har sorgen blivit hat
och hatet växer sig allt starkare inom mig just när jag sitter och tänker på dig


Jag skall sluta med det
jag tänkte flyga bort med de andra änglarna nu
men just det.....du tog mina vingar med dig!
glömde det för stunden
nu vet jag inte längre vad man skall göra
vet ej vilka ord som passar in


Odlar nya vingar nu men dina kommer föralltid vara vingklippta
då just då ska du veta; du är ingen riktig ängel!!!
du är en demon i skepnad av en vacker ängel.




Fri vers av dying.butterflie
Läst 797 gånger
Publicerad 2006-02-17 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dying.butterflie

Senast publicerade
Vingklippt
* Se alla