Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever inte för att resa

jag lever inte för att resa
se nya kulturer och vårar
jag lever för att aldrig röras
jag åker inte bil för att färdas
rymma från nuet och känna sig fri
jag åker för att det ökar chansen att dö
jag skär mig inte för omvärldens omsorg
för att lindra ångest, eller höra blodets sorl
jag skär mig för att det matchar min t-skjorta
jag bidrar inte med pengar till Afrika
jag bidrar inte med pengar till något jävla fadderbarn
jag bidrar med pengar till intolerans och våld
jag bidrar med pengar till fascister med omsorg

så hata mig bäst ni vill
jag älskar er dammiga själ
som aldrig lär finna sig själv




Fri vers av Bnq
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-05 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bnq