Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns de som skriver i mörker

det finns de som skriver i mörker

pappren fylls var mörka stund

med de vackraste ord

som inte kan komma ur någons mun


det finns de som skriver i mörker

till de vackraste stycken

där teorin och ideologin inte får ta rum

och medicinen försvann

försvann när det än var ljust


det finns de som skriver i mörker

som alltid längtar efter mer

likt en konstnärs själ eller bipolära men

så kan de skriva det ingen ser


det finns de som skriver i mörker

konstruerar allting de ser

de skriver med blodiga bläckpennor

då finns det aldrig ett endaste stavfel




Fri vers (Fri form) av Bnq
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-22 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bnq