Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy Haiku

Packed my bag tight
Happy on the road to Mexico
Eagles fly above




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-05 22:55



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Thanks so much Ginger, I really appreciate your sweet comments.
apache
2012-07-06

    ej medlem längre
Dina Haiku är alltid speciella...och väldigt väldigt melodiösa.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP