Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frida

Se där dansar Frida
Under dessa kvava sommarnätter dansar hon
Fram och tillbaks på min dataskärm
Avsnitt efter avsnitt
Drama efter drama
Över tårar och trampandes på nålar

Se där dansar Frida
Under dessa svettiga sommardagar
I en allt för illaluktande lägenhet
Så låt solljuset dra åt helvete
Jag ser hellre på hennes dans
När hon plötsligt fått skillda föräldrar
Börjat knarka och förlorat all sans
Så låt solljuset dra åt helvete
För jag vill hellre se Frida dansa
Sitt livs förundrande dans

Intrig på intrig
Ny bästa vän
Strunta i att det är krig
Under dessa vackra sommarkvällar
Skippar jag kvällstobaken på balkongen
För att se på Fridas dans
Alkohol och antidepp
Vad skall hon göra härnäst?
Ack skära sig är väl en vacker chans?

Se där dansar Frida
För sista säsongen
Allt ordnade upp sig
Frida fick en andra chans
Föräldrarna ihop igen
Vilken vacker dans
Och vad jag saknar dig
När sista avsnittet slutar
och sommaren är över
Frida hade en så vacker dans




Fri vers av Bnq
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-07-06 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bnq