Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst iaktagare

Jag är en tyst iaktagare
som förundras över
vad som pågår
Jag är inte med
i deras statistik
Inga siffror
Inga ord
En osynlig
som iaktar
En filosof
utan ett dammigt skägg




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-07-06 15:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då är vi två.
Fast jag är sällan tyst...
"Jag passar inte in i ert mönster", som Lädernunnans Jonas A sjöng.
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta