Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag upptäckte en stil

Jag upptäckte en stil
under min tonårstid
som bara kändes så rätt!
Till och med idag
när jag snart ska fylla 27
gillar jag gothstilen
Det borde väl bevisa
att en stil inte har en åldersgräns




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 205 gånger
Publicerad 2012-07-06 15:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stil har ingen åldersgräns.
UK Subs' sångare, Charlie Harper, har passerat sextioårsstrecket och han är punk.
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta