Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vitsminkade tycker om sin skräckromantik

De vitsminkade tycker om
sin skräckromantik
Sammet och spets
är A och O
i deras klädkod
Edgar Alan Poe
och Mary Shelley
finns i deras bokhyllor
Spindlar och fladdermöss
Tyska vampyrer
Bela Lugusi
den störste Dracula
av dem alla
på tv-skärmen
Jag tillhör
de vitsminkades gäng
och trivs så bra
Jag har hittat hem!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 183 gånger
Publicerad 2012-07-06 16:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Glöm inte The Damned, The Stranglers och Siouxsie & The Banshees.
Nightwish spelade här i Gävle i går kväll.

Poe finns f ö även i min bokhylla.
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta