Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte fatta att de har hunnit bli 6 och 3 år.:-)


Mina syskonbarn

Mina syskonbarn är en källa
till glädje för mig
Jag minns när de kom till jorden
och mitt hjärta fylldes av kärlek
Det är en mäktig känsla!
Mina syskonbarn får mig
att fortsätta leka
Bevarar mitt barnasinne




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-06 18:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen detta. Fast det är barnbarn i mitt fall.
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta