Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let me sleep

Let me sleep between your feet
Hold my hand before you leave
but don't wake me up
I don't think my fragile heart
can stand it if you say goodbye




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-07 13:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
*"before"
2012-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Till skillnad från Wham som sjöng: "Wake me up beforey you go go"
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta