Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gänget i vår stad

Sista gänget i vår stad
hänger omkring
lyssnar på musik
som får vissa
att rynka besvärat
på näsan
De ser varandra
som bröder
Utanför och annorlunda
Trasiga jeans
och neonfärger i håret
Freaken som ändå
har något viktigt
att berätta
om du vill lyssna
riktigt noga
Sista gänget i vår stad
vågar sticka ut
De vågar vara något mer
än den gråa massan
som går på led




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-07 17:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
MÅSTE även nämna The Clashs andra album, "Give 'Em Enough Rope", som jag tjatat om i många år och som jag anser vara ett av de bästa albumen någonsin, alla kategorier.
På det albumet finns - som du vet - "The Last Gang in Town". En av dessa absolut briljanta låtar som The Clash gjorde sig skyldiga till.
2012-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Ja!
Precis!
Spot on!
Minns när vi var sista gänget i stan...
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta