Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en död poet jag aldrig kände

Sorgdroppar
över dig jag aldrig kände
Du,poeterskalden
som delade med dig
av hjärtats innersta rum
Som öppnade upp längtan
jag inte ens visste
var fången inom mig
och som ville bli fri
Dina ord blev som stjärnor
Starka och klara
de ristades in
och kommer aldrig
att blekna
Din kropp må
vara borta från jorden
men vi glömmer aldrig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-07 18:12



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Berör.
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta