Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen har sin tid

Sorgen har sin tid
Ingen kan tala om
när den ska ta slut
Alla har vi olika sätt
att bearbeta det som skett

Jag är rädd,fruktansvärt rädd
för den dagen min mamma ska dö
För jag vet hur tungt och svårt
det kommer att bli
för mig som är kvar
Är mammas flicka!
Jag skulle önska
att hon aldrig kan försvinna
Förhoppningsvis kan vi mötas igen
på Den Andra Sidan

Jag älskar min mamma
mer än ord någonsin kan förklara
Hon är verkligen min bästa vän!!!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-07 20:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan aldrig förutsäga hur man kommer att reagera.
Själv tog jag det förvånansvärt lugnt. Inte alls som jag antog att jag skulle reagera. Men jag tror att Gud bar mig genom Sin nåd. Han är all trösts Gud.
2012-07-07

    ej medlem längre
Varmt
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta