Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman lättar nu

Dimman lättar nu
Fåglarna sjunger
en aftonpsalm
för min trötta gestalt
Tröstande
En trygghetsvärme
Livet blev mitt
en gåva att vårda
för en dag tar det slut
Då vandrar själen vidare
Då tar Han hand om min kärna




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-08 11:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En underbar förvissning.
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta