Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den siste Drömmaren.

Den siste Drömmaren
är ännu inte död
nej,han har blivit odödlig
på något vis
När de andra gav upp
fortsatte han
med en vilja av stål
När morgonen gryr
stiger han upp
med ett hjärta av guld
Varje dag är en gåva!
Han har nått så många mål
och är tacksam
för det han har
Drömmaren tror inte
på ondskan
Nej,det goda segrar
i slutändan
Ljuset hittar alltid rätt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-08 15:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv ser jag drömmandet som meningslöst.
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta