Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se skillnaden

när jag böjer mig ovanligt lätt, men ändå är överlägset stabil.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-09 21:01



Bookmark and Share


    Ken Cassel
om du hade skrivit

Se skillnaden

när jag böjer mig ovanligt lätt framåt, men ändå

överlägset stabilt

så hade jag kunnat förstå dig, Chameli :)

Nu vart det bara kryptiskt på något sätt...

Kramar

Ken
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP