Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar Viskning

Morgon klappret från stengatorna i Haga

Beredd för sommaren att leende klä av mig

Gå vidare mot mitt havs blå hemma Mål

Väl där låta Tången vara den som får vara den första

som får röra min knottriga hud

låta saltet att lägga sig på mina läppar

den första som får min sommar kyss av sanning

med en meters precision en undantags revolution

jag har äntrat min ändstation

Våt och Soltorkad

Glittrar vi i varandras reflektion




Ingen har ännu varit varandras

Äntligen


Glädje Inom

Precis som du




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-14 12:16



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Härlig sommardikt
med livsbejakande ton
2012-07-24

    ej medlem längre
Sinnligt och livsbejakande
2012-07-14

  kerstin skriver VIP
en härligt somrig dikt som får mig på glittrigt humör.
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP