Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur blir du så oändligt vacker, varje dag

Mitt lugn som infunnit sig är renande och helande

Vem pratar om fallna änglar

när det finns levande fjärilar som jag

när jag just rest mig mot dropparna

dem utanför fönstret och återfinner passionen

i mina toner vid flygeln.

En ovanlig resa varje dag.

Allt har en smak av Jord, salt och sol

och nektaren den finns där..

förevigt..mig för alltid..kär

Alla sorger jag burit med färggrant flor,

hänger mig totalt till att vara en kärleksfull Mor


men


hur blir du så oändligt vacker

varje dag

varje stund

Vackraste, jag är en utböling i min egna kärlek

din blick

studerar din bild

Vårt klick

Ja just så..då.. med karbonpappers precision,

jag har alltid en vision

Jag absorberar dig

suger dig hel

Hoppar och ord

Pippis hoppdans på varmt stengolv

Visst Solig kittlande fantasi..men återkommer ständigt

på det mest besynnerligaste sätt till

Vi




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-07-09 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ändra sista ordet till "oss", så har du en strålande text som anadas liv
2012-07-10

    nånja
vacker
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP