Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min retroaktiva adopterade mamma det är aldrig för sent att ha en lycklig(are) barndom


I min dröm så spökade det i min barndoms garderob...


Jag låg och försökte sova, i min nattliga dröm, i mitt pojkrum,
men det spökade, eller var det dämoner, eller mina fantasier?
Hursomhelst var jag väldigt rädd och låtsassköt med ett gevär
in i garderoben, sen gick jag ut i köket, och min säng ställde sej
på ända och föll med en duns ned i golvet.
Min så kallade mamma kom utrusande och skällde på mej för
att jag förde oväsen, och jag lade mej i sängen igen och kände
mej så ensam med min skräck.

(Fantasiscenario): Marie Göranzon, min retroktativa äkta mor
kommer in på mitt rum och sätter sej bredvid mej på sängen, och
hon ber mej berätta vad det är som händer, för hon SER att jag
är uppskrämd, uppjagad. Jag berättar... och hon visar hela sin
kärleks empati... tar min hand, tänder lampan, och läser ur
Bröderna Lejonhjärta för mej, som jag älskar, sen somnar jag
och sover gott!





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-09 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nattens undertryckta, varma och kvava åskväder - eller ej. Jag ser en scen, samt en glimt av ditt användarnamn; något åt det bergmanska. Snygg iscensättning.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP