Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höll andan

Nog är en tvekan en otydlighet
Därav frågan som märktes,
av den som inte märker ord men väl svaret




Fri vers av Songbird VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-10 10:45



Bookmark and Share


  Iridescence VIP
Gillar, men blir nyfiken också :)
2012-07-11

    ej medlem längre
mmmm, mmm!
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP