Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till en Annan Värld

Välkommen till en Annan Värld
Där allt är tvärtom
Upp och ner
Cirkus med magiska speglar
Drömmar som blir sanna
Vita kaniner i svarta hattar
som pratar om hur bråttom de har
Tick tack!Stora klockor svävar
i den bleka luften




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 128 gånger
Publicerad 2012-07-10 21:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Come and play circus games" (Skids)

Lite som Salvador Dali möter Alice i Underlandet...
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta