Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har jag undrat många gånger


Väderplatsundran -Sikte

Sikte -
vad då sikte

mer regn i sikte
säger de på väderleksrapporten
eller
SOLENS SKEN i sikte

så nu undrar jag
vart sikte ligger?

120711




Fri vers av sajo
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-07-11 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo