Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är för alltid!

Kärleken är för alltid!
Den tränger igenom mörkret
med sitt starka ljus
Den som älskar tror
Hoppet kan aldrig besegras
Ondskan kan inte spela
Nej,Han utplånar plågoandarna
Han räddar Dig!
Kärleken finns i alla språk
för Den är störst av allt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-11 17:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den kärlek som Jesus är är evig ,helig och sann. Den är trofast.
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta