Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem betalar priset?

Vem betalar verkligen priset
för att du ska kunna leva ditt liv
som du gör?
Du vet väl svaret?
Det är ett spel
Jag vill aldrig ge upp min värdighet
för din skull
Nej,aldrig...för du är inte värd det
Du är full av lögner och gift
Du har sålt din själ till djävulen

Det är Du själv som betalar priset...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-07-11 17:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns alltid ett pris att betala. Även när det gäller efterföljelse och lärjungaskap i Jesu fotspår.
Men det pris man betalar för att förkasta Honom är högre...
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta