Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kunde inte sova

Han kunde inte sova
Hennes parfymdoft
hängde kvar i rummet
En speciell arom
han för alltid
skulle spara
i hjärtats innersta rum
Så många tankar
flöt omkring
i hans hav av medvetande
Hur hennes ögon
glittrade när deras blickar
hakade fast i varandra
Hur hennes läppar
kunde skapa
så vackra ordkombinationer
Han visste att hennes väsen
hade räddat hans trötta själ
Han visste att utan henne
skulle livet inte vara sig likt
Nej,inte efter att hon förändrat allt
Han kunde inte glömma
hur de blev till ett
Det var något vackert
som ingen kunde ta ifrån dem




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-11 18:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så är det att vara med om någon, som Jacques Werup var inne på-
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta