Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min föredetta bästis.Hon var som en syster..Vi var vänner i ungefär 9 år.


I wish I could take back the old days

I wish I could take back the old days
when we had so much fun together
When we were like Sisters
But I can never ever go back
No...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-07-11 19:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen känslan.
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta