Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I guess I never meant anything

I guess I never meant anything
to you in the long run
No,your words were lies
We are not Sisters by heart anymore
I don´t know who you are...
Maybe I never ever did...
My heart was broken
but I´m strong!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-07-11 19:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=oBFQg7P5YKw

2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta