Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du betraktar dig själv i spegeln

När du betraktar
dig själv i spegeln
Vad ser du då?
En möjlighet
eller någon som drar ner?
Älskar du dig själv
eller smyger sig hatet på
i dina ögons reflektioner?
Kom ihåg att ingen undgår brister
men du kan ändå respektera
allt det som bor inom dig
Var stolt och sträck på dig!
Han finns alltid i din närhet
och tror på dig

Älska dig själv
så som Han älskar dig
och alla andra barn
här på jorden




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-07-11 21:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Joh 1:12
Rom 10:9-10
Apg 2:38

Alla är dock inte Guds barn. Bara de som tror på Jesus och har tagit emot Honom i sina hjärtan.
2012-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Lyssna på texten i denna fina hyllning...
http://www.youtube.com/watch?v=9pQQaYJJoAw&list=FLsNKcLRPDIemPv64cikOciw&index=6&feature=plpp_video

2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta