Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vårdar mina minnen

Jag vårdar mina minnen
med förundran
och tacksamhet
En del har kommit in
i mitt liv
för att bara stanna
ett litet tag
Andra har varit med
från början
Hjärtat har alltid plats
för de människor
som betyder något
som man älskar villkorslöst
De är som änglar
som lyfter upp mig
när allt känns tungt och svårt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-11 22:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De är värda mer än sin vikt i guld, de där vännerna.
2012-07-12

    ej medlem längre
Ja, minnen skall man besöka men inte bosätta.
2012-07-11

    ej medlem längre
du liknar
Abs
i
"Navy CIS,,
typ
2012-07-11

    ej medlem längre
Sunshine.
2012-07-11

    Liteunderbart
Vacker text
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta