Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whitehaired Angel

Whitehaired Angel
saved my soul last night
I saw love burned
in his pale brown eyes
My heart ached
by his beauty
We created a home
only we knew




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 132 gånger
Publicerad 2012-07-11 22:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus is the Savior.
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta