Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försvinnandet av någon älskad


Jädrans blommor och jädrans du.

Så faller löven av träden
De träd som varit så vackra
Som för tankarna till de slokande blommorna på köksbordet
De blommor som är som oss
Eller kanske mer som du
Så otroligt vacker
Men som var tvungen att ge sig av
Och vara vacker någon annanstans
Växa på nytt och blomstra i någon annans kök.

Jädrans blommor och jädrans du...




Fri vers av Josefine W
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-12 01:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bildgivande välfångat
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Josefine W